Sponsoring bij Het Meifestival

Bij het sponsoren van Het Meifestival staat de boodschap, de uitstraling en daarmee de aantrekkingskracht van het evenement centraal. Evenementen staan nadrukkelijk in de publieke belangstelling en lenen zich uitstekend voor publiciteit in de lokale en regionale media. Over Het Meifestival wordt gesproken: vooraf, tijdens en nadien!

Het Meifestival verschaft aan sponsoren interessante ontmoetingsmogelijkheden, bijvoorbeeld voor het eigen personeel, maar ook voor klanten en relaties uit het eigen netwerk. Sponsoring van het Meifestival is ondersteunend aan uw eigen acquisitiebeleid!

Welke sponsormogelijkheden zijn er zoal?

Als sponsor van Het Meifestival kunt u o.a. op de volgende manieren uw bedrijf onder de aandacht brengen:

Vermelding op deze website:
Met een zeer hoog bezoekers aantal van gemiddeld 30.000 bezoekers per Meifestival bereikt u op deze manier zeer veel mensen. U komt met uw logo en weblink op onze zogenaamde “sponsorwall” en ook kunt u ervoor kiezen om uw logo in de speciale “logo slider” te laten zetten, voor extra aandacht!

Het Meifestival kattern in de krant:
Met een oplage van 60.000 kranten verspreid via de lokale krant bereikt u middels het speciale kattern heel veel huishoudens en collega ondernemers in de regio.

Meifestival TV:
Via de beamers in de feesttent word het feestpubliek op de hoogte houden van o.a: het laatste nieuws, twitter berichten, de sponsoren en partners van het evenement.

Mega doeken in de tent en in de IJmond:
Voor, tijdens en na het Meifestival worden er verschillende grote doeken ingezet om onze sponsoren en/of partners te promoten middels logo vermelding. Dit zal gebeuren in en om de festivaltent en middels de buitenreclame van Bundelmedia

Overig printwerk:
Iedere editie bedrukken wij nieuwe flyers, consumptiebonnen, entreebandjes, posters en nog veel meer. Ook hier op kunt u uw logo en uitingen kwijt!

Wat levert sponsoring aan het Meifestival uw bedrijf en de regio op?

  • Het vergroot uw naamsbekendheid
  • Het verbeterd, bevestigd en/of ondersteund uw bedrijfsimago
  • Het toont de maatschappelijke betrokkenheid van uw bedrijf
  • Het draagt bij aan de promotie van Wijk en Zee en Beverwijk
  • Afhankelijk van het sponsorpakket ontvangt u een uitnodiging voor de opening/sponsorborrel van Het Meifestival
  • Iedere sponsor ontvangt een sponorpakket met entreekaarten en consumptiebonnen

Wilt u sponsor worden van Het Meifestival?

Neem dan contact op met onze reclamepartner Bundelmedia of bel naar: 0251 262 080. Zij kunnen bovendien met u de prijzen en de inhoud van ieder sponsorpakket doornemen.

Ook bent u voor een vrijblijvende verkenning van de mogelijkheden tot samenwerking natuurlijk van harte welkom!