Lokaal Kabaal; Muzikaal Wijk aan Zee in optima forma!

Zondagmiddag 2 juni
van 14.00 uur tot 18.00 uur

Wijk aan Zee is toch wel een heel creatief, kunstzinnig en muzikaal dorp. Een badplaats met een sterke persoonlijkheid, eigenwijze houding en met vooral een eigen klank. Tijdens ‘Lokaal Kabaal’ wil het Meifestival iedereen kennis laten maken met deze kant van Wijk aan Zee.

Een ultieme Jamsessie:

Onder het genot van een stuk of wat biertjes (ook heel Wijk aan Zee’s) zal er op zondagmiddag een grote jamsessie plaats gaan vinden op de dorpsweide. Onder muzikale begeleiding van rasartiesten uit Wijk aan Zee is iedereen van harte welkom in te haken op het podium.

Line-up van de Jamsessie artiesten tijdens Lokaal Kabaal:

Line up volgt binnenkort!

Wil jij inhaken op het podium tijdens Lokaal Kabaal?

Gaaf! In principe hoeft je nergens vooraan te melden, want vrijheid blijheid staat hoog in het vaandel in Wijk an Zee. Maar als je een bepaald nummer ten gehoren wilt brengen, is het natuurlijk handig dat we de muzikanten in kunnen lichten. Stuur daarom of een mailtje naar: info@meifestival.nl of stuur ons een PM op Facebook.

Let op, wel even een “formaliteitje”: Zangtalent kan natuurlijk gewoon het podium op lopen en inhaken, maar muzikanten worden wel verzocht om hun eigen instrument mee te nemen. Je weet immers zelf hoe zuinig bent op je materiaal, zo ook de muzikanten van Lokaal Kabaal. Zodoende is het voor muzikanten niet mogelijk om op andermans instrumenten te spelen, tenzij je toestemming krijgt van de eigenaar.

Neem zelf instrumenten mee? De organisatie, noch de deelnemers van Lokaal Kabaal, zijn aansprakelijk voor schade of diefstal aan eigendommen van artiesten.