Lasergamen op de dorpsweide!

Vrijdagmiddag 26 mei

Tijdens de kindermiddag van 13.30 uur tot 17.00 uur

Tijdens de kindermiddag op vrijdag, kunnen de kids een spannend potje lasergamen op de dorpsweide van Wijk aan Zee. Lasergamen voor kids wordt in samenwerking met Vuurlinie Beverwijk georganiseerd. Vuurlinie Beverwijk is de grootste en meest realistische lasergame ervaring van Nederland. Er zal een uitdagende lasergame baan worden gerealiseerd op de dorpsweide waar de kinderen een spannende pot kunnen gaan spelen. Vuurlinie Beverwijk beschikt over de meest geavanceerde lasergamewapens en speciale uitrusting waardoor de spelbeleving optimaal zal zijn.

Uiteraard zijn de medewerkers van Vuurlinie Beverwijk ook aanwezig om alles in goede en veilige banen te lijden.

Kosten voor een spannende pot lasergame:

Om deel te nemen aan Lasergamen in de tent, kunnen de kids een speciale stempelkaart kopen voor de kindermiddag, met deze stempelkaart kunnen er ook tal van andere gaven spelletjes worden gedaan zoals het betreden van de mega grote stormbaan van 27 meter lang!

Hiervoor mag er twee keer een potje lasergamen gespeeld worden in de feestent, ieder potje van 20 minuten lang! Deelname is mogelijk vanaf een minimum leeftijd van 8 jaar.

Over Vuurlinie Beverwijk:

De tijd van fluoriserende lasergames met neonlampen en knipperlichten ligt achter ons. De techniek is vooruit gesprongen en de invloed van videogames als Call of Duty en Battlefield is groot. Het is tijd voor een totaal nieuwe lasergame-ervaring…

Bij De Vuurlinie Beverwijk beleeft u wat wij lasergamen 2.0. noemen.

Een super realistische spelervaring staat voorop. Dit gebeurt door middel van de allernieuwste lasergamewapens, camouflage outfits en professionele communicatie-apparatuur. Daarnaast is er een control room waar je met camera’s het gehele complex kunt overzien om zo je teamgenoten aan te sturen. Voor een optimale spelbeleving bij elk weertype hebben wij het grootste speelveld van Nederland met 1500m2 outdoor en 1000m2 indoor.

Bezoek ook eens de website van Vuurlinie Beverwijk