Lukt het jou te ontsnappen?

Escape room challenge, donderdag 25 mei

Zin in een spannende middag? Op donderdag 25 mei organiseert het Meifestival in samenwerking met de Escape Factory de “Escaperoom Challenge”.

Durf jij de strijd aan te gaan met jou vriendengroep, tegen een andere vriendengroep? Of ga je de ontsnappingsstrijd aan met je eigen vrienden? Het kan op donderdagmiddag in de mobiele Escaperoom op de dorpsweide! Hier zullen twee identieke kamers gebouwd worden waarop je van buiten af mee kan kijken hoe de opgesloten spelers hun uiterste best doen om zo snel mogelijk vrij te breken!

€ 4,-  p/p  i.p.v.  € 6,50
Per kamer minimaal 4 personen maximaal 8
Voor iedere winnaar zal er een kortingscoupon worden uitgedeeld, voor de Escape Experience bij Escape Factory Amsterdam.

Escape room challenge:

Escaperace “The Exposition”
Beide teams van “archeologen” zijn uitgenodigd om de nieuwe expositie te bekijken met wereldberoemde schatten van de farao. Er is nog nooit iemand in geslaagd om de centrale kist te openen en te bekijken. Lukt het u en uw team om de kist te openen? De bewaker is precies 15 minuten weg. Dit is uw kans! Pas op voor de laserstralen, vindt de codes, raadsels en de sloten.