Aan de Wijk aan Zeesse grachten!

Zaterdagavond 1 juni
tot 01.00 uur, tent open vanaf 19:30 uur

Op zaterdag avond gaan we in de tent gezellig lallen en brallen tijdens een oer-gezellige Amsterdamse Feestavond. Er staan op zaterdag maar liefst zes Hollandse toppers op de bühne om de zomer tegemoet te feesten! Hatsjee! Inhaken!

Over de gehele avond zullen diverse gezellige Nederlandstalige zangers de Meifestivalgangers vermaken met meezingers en de mooiste tranentrekkers. Onze eigen huis-DJ, DJ Toine, past zijn repertoire aan om de gehele avond tot een Hollands feest te maken. Na deze avond heb je zeker de zomer in je bol!

Johan van Duijn

21:00 – 21:30

Dat we in de regio lokaal talent in overvloed hebben is bekend, daarom kicken we op zaterdagavond 1 juni af met een lokale topper. Binnen het genre van Nederlandstalige muziek hebben we dat ook zeker, zo bewijst Johan van Duijn. Deze Beverwijkse stratenmaker ‘klinkert er vrolijk’ op los achter de microfoon! Johan opent het Amsterdamse bal met een spetterend optreden om de Meifestival-gangers op te warmen voor een gezellige avondje Wijk aan Zee!

Stefan Storm

21:30 – 22:00

Stefan Storm treed al jaren succesvol op en stond op evenementen zoals Go Après-ski en de Nacht van Oranje in Ahoy en Dutch Valley maar ook is hij al 18 jaar het gezicht in populaire après-ski lokalen in Westendorf deze doorgewinterde artiest was te zien op vrijwel alle commerciële zenders van RTL maar ook bij de Tros muziekfeesten op het plein

Stefan heeft een zeer uitgebreid repertoire van Nederlandse Duitse en Engelse feestknallers

Johnny Romein

22:00 – 22:30

Hij stond in 1992 met twee singles tegelijk in de top 40. Met het succes van ‘Je hebt me belazerd’ en ‘Alie-mentatie’ vestigde Johnny Romein in één klap zijn naam. Elvis Presley was zijn muzikale inspiratie, André Hazes zijn voorbeeld en zijn artiestennaam is een ode aan zijn moeder. Johnny Romein, oftewel John van der Ree uit Sint Anthonis, zit 20 jaar in het vak en staat voor een geslaagde avond!

Frank van Etten

22:30 – 23:00

Met zijn laatste veel gedraaide hitsingle ‘Huisje op Wielen’, waarvan 26 februari 2018 een remix met Yes-r wordt uitgebracht, is de populaire volkszanger Frank van Etten definitief terug gekeerd naar zijn roots. 15 jaar geleden kwam zijn carrière in een stroomversnelling dankzij de meezinger ‘Leef Als Een Zigeuner’, welke is uitgegroeid tot een ware klassieker en nog steeds een van de hoogtepunten van zijn huidige optreden is. Vele succesvolle singles volgden zoals ‘Ik Ben Een Vagabundo’, ‘Jij Bent Niet Meer Die Man Van Toen’ en ‘Ik Sta In Lichterlaaie’.

Met Frank van Etten zijn we verzekert van een gezellige Hollandse artiest in de tent van het Meifestival!

Lange Frans

23:00 – 23:30

Lange Frans wie kent hem niet… ook hij zal er de Amsterdamse avond bij zijn met zijn heerlijke beats en een creatieve spraakwaterval: Lange Frans bezorgt jou gegarandeerd een onvergetelijke avond bij het Meifestival.

Peter Beense

23:30 – 00:00

Al meer dan 30 jaar is Peter Beense dé vertolker van het Hollandse feest- en levensliedgenre en dit doet hij met die zo kenmerkende en vertrouwde volkse Amsterdamse inslag. Recente singles als ‘365 Dagen Feest’, ‘Ik Hou Van Jou’, ‘Ik Voel Me Heerlijk’ en ‘Voor Geen Goud’ zet de Amsterdamseavond compleet op z’n kop.